Seleccionar página

Massatges i Tractaments

amb Productes Naturals 100 % BIO

… Endinsa’t al món de la salut i el benestar a Tortosa

Tots els nostres massatges i rituals són realitzats amb productes (olis i cremes) vegans, certificats 100 % bio…

ELS NOSTRES MASSATGES

Torna a reconnectar amb la teva millor versió de tu a Dharana Tortosa. T’oferim assessorament personalitzat per identificar el massatge o tractament més adequat per al teu moment vital en el que et trobes. Descobreix amb els nostres massatges una nova manera de viure i trobar el teu equilibri intern.

Si tens dubtes, no dubtis a contactar amb nosaltres.

  FILOSOFIA DE DHARANA MASSATGES

 

…Així com les petites onades del mar es van pausant i sembla el temps aturar-se…

Comença des d’ara a connectar amb la teva essència i descobreix la calma que viu en tu.

 

L’Espai Dharana Massatges Tortosa, va ser creat per oferir un espai de tractaments corporals i de benestar d’alta qualitat. Fem servir diverses tècniques i Rituals de diferents cultures orientals que ja es feien servir a l’antiguitat. Els nostres Massatges us ofereixen un moment reparador per desbloquejar i restablir l’energia interna.

Dharana és un espai a l’abast de tota persona que vulgui començar a sentir-se millor en el dia a dia, per començar a viure una vida més connectada, sense mals d’esquena ni tensions musculars. Per començar a viure amb una ment més connectada i portar una vida més present i saludable.

Els nostres tractaments van molt més enllà d´un massatge convencional.

Un gran regal per embolicar-te i mimar-te.

Vine a sentir un complet alliberament de ment , cos i ànima.

T’esperem al nostre Espai

Jéssica Gallardo

Quiromassatge Revitalitzant

L’estrès del dia a dia ens fa perdre el nostre equilibri natural, físic i mental, recupera aquest equilibri amb el nostre ritual, revitalitzant i sent un benestar profund.

Massatge amb Aromateràpia Relaxant Calma

Comença o acaba el dia sentint calma profunda. Troba el moment setmanal per gaudir daquest ritual de bany de sensacions profundes amb el suport de l’aromateràpia.

Massatge Bioenergètic amb Minerals

Estàs sempre esgotada? Sents que no acabes d’estar bé mai? Desbloqueja l’energia del dia a dia amb el nostre tractament especialitzat bioenergètic amb minerals.

Massatge Facial Superior Calma

El dia a dia que vivim es reflecteix a la nostra pell i fins i tot a la brillantor dels nostres ulls. Amb aquest Tractament t’ajudarem a relaxar, revitalitzar i calmar tots els sentits, a tota la zona superior del teu cos.

Ritual Facial White ANTIOX

El medi ambient i la seva contaminació, l’estrès que vivim, la mala alimentació… es reflecteixen a la pell. Si vols canviar i veure’t una pell natural, amb brillantor, plena de vida i saludable, aquest tractament és per a tu! Coneix i submergeix-te en el nostre tractament de massatge i bellesa natural facial integral.

Nutrició Energètica Programa DETOX

¿Et sents sense energia? Hi ha dies que no pots pensar ni estar concentrada? T’alimentes i menges conscientment? Coneixes la Nutrició energètica? T’oferirem tota la nostra visió holística i et donarem eines perquè puguis portar una vida basada en una alimentació Conscient, saludable i energètica.

Ritual Massatge Prenatal Carícia

Nodreix aquest gran moment entre el teu nadó i tu, omplint el teu ventre de carícies, cures, compassió i amor per a tu i el teu futur nadó. Connecta a un nivell energètic per sentir el teu moment. Us esperem!

Comença el canvi de vida ara, És el Moment ¡¡¡