Seleccionar página
Ritual Masaje Bioenergético Relajante con Minerales

Massatge Bioenergètic amb Minerals

Harmonitza la teva energia amb el nostre Massatge Bioenergètic a Tortosa!

Et sents esgotada/o? Sents que el teu cos i organisme no acaba de funcionar bé? Et costa descansar profundament? Estàs molt desconcentrada/o?

Aquest és el ritual perfecte per a tu!

És un tractament per harmonitzar que desbloquejarà tota l’energia que bloqueja el nostre dia a dia. En aquestes sessions del tractament utilitzarem diverses tècniques per equilibrar i harmonitzar tota l’energia, el cos i la ment.

Fem servir minerals per aconseguir harmonitzar tota la teva bioenergètica. 

Utilitzem la Kinesiologia i la Gemoteràpia per desbloquejar i alinear la teva energia interna. Totes aquestes tècniques t’ajudaran a harmonitzar el teu equilibri intern, potenciant tot el teu benestar interior, ajudant-te a desbloquejar qualsevol contracció emocional-físico-fisiològica. Sortiràs amb una sensació de fluïdesa, calma i serenitat profunda com mai no hauràs pogut experimentar.

Regala’t una mica de temps a la setmana i sent aquest massatge relaxant de passades suaus i drenant. Preparem els olis bios amb aromateràpia vibracions adaptats a la sessió.

Preu: 35€ /50minuts

Necessites assessorament i/o Informació ?

Fes la teva Reserva i el pagament del tractament

Important: Les cancel·lacions s'han de fer amb 24h d'antelació per rebre un bo que s'haurà de gastar en els propers 10 dies després de la cancel·lació o hi pot acudir una altra persona al seu lloc. Les cancel·lacions que no compleixin el termini mínim de les 24 hores d'antelació no seran reemborsades.

Els Clients Parlen

Rosilene Tendler

"El local és molt acollidor on es respira pau. Molt contenta també amb els professionals que imparteixen les classes, el tracte és personalitzat"

Raquel cano polomino

"És un lloc on em sento com a casa. Un recés de Pau. És càlid, harmoniós, acollidor. I qui el gestiona és una dona fantàstica..."

Carrasco Casanova

"Completament recomanable, grans professors, tracte personal i proper. Bon ambient i professionalitat. M'encanta el lloc!"