Seleccionar página
Ritual Masaje Calma

Ritual Masaje Calma

Comença o acaba el dia relaxant-te en profunditat.

Treballem els teixits profunds amb moviments i passes suaus i lents, diferent al quiromassatge revitalitzant.

Els olis essencials i les barreges exclusives per a aquest ritual de relaxació són BIO/VEGAN i estan elaborades perquè aconsegueixis aquesta harmonia i pau, alhora que el teu cos sent la relaxació muscular adequada.

Harmonitzarem els desajustos interns, físics, psíquics i/o emocionals a través dels Olis essencials, adaptant en cada moment tot el que necessiti el teu procés.

Massatge altament recomanat per a persones amb: Insomni, cansament-fatiga, estrès crònic, sistema immune baix o per aconseguir una relaxació corporal profunda.

Cerca un moment de la setmana per desconnectar i ajudar el teu cos a aconseguir la relaxació que necessita. Gaudeix del nostre massatge calma a Tortosa!

Preu: 35€ /50minuts

Necessites assessorament i/o Informació ?

Fes la teva Reserva i el pagament del tractament

Important: Les cancel·lacions s'han de fer amb 24h d'antelació per rebre un bo que s'haurà de gastar en els propers 10 dies després de la cancel·lació o hi pot acudir una altra persona al seu lloc. Les cancel·lacions que no compleixin el termini mínim de les 24 hores d'antelació no seran reemborsades.

Els Clients Parlen

Rosilene Tendler

"El local és molt acollidor on es respira pau. Molt contenta també amb els professionals que imparteixen les classes, el tracte és personalitzat"

Raquel cano polomino

"És un lloc on em sento com a casa. Un recés de Pau. És càlid, harmoniós, acollidor. I qui el gestiona és una dona fantàstica..."

Carrasco Casanova

"Completament recomanable, grans professors, tracte personal i proper. Bon ambient i professionalitat. M'encanta el lloc!"