Seleccionar página
Ritual Conecta Quiromasaje Revitalizante

Quiromassatge Revitalitzant

El Quiromassatge serveix per treballar des dels teixits més tous fins als més profunds, a través d’una sèrie de tècniques de manipulació profunda, aturar, lliurar i relaxar tota la contracció dels músculs. Tots els nostres olis són BIO/VEGAN, també les barreges que preparem al nostre centre, són un bany muscular que alleugen i activen tota la teva energia vital. Massatge recomanat per alleujar les contractures musculars i/o recuperar lenergia vital. Vine i descobreix el nostre Quiromassatge Revitalitzant a Tortosa.

Aquest Massatge combina diverses tècniques manuals com la digitopressió, les mobilitzacions, i les pressions ràpides i intenses per ajudar a descontracturar, relaxar i estimular els teixits tous que ens dificulten poder portar una vida lleugera i lliure de moviment i dolor.

T’esperem a Dharana per ajudar-te a revitalitzar el teu cos.

Preu: 35€ /50minuts

Necessites assessorament i/o Informació ?

Fes la teva Reserva i el pagament del tractament

Important: Les cancel·lacions s'han de fer amb 24h d'antelació per rebre un bo que s'haurà de gastar en els propers 10 dies després de la cancel·lació o hi pot acudir una altra persona al seu lloc. Les cancel·lacions que no compleixin el termini mínim de les 24 hores d'antelació no seran reemborsades.

Els Clients Parlen

Rosilene Tendler

"El local és molt acollidor on es respira pau. Molt contenta també amb els professionals que imparteixen les classes, el tracte és personalitzat"

Raquel cano polomino

"És un lloc on em sento com a casa. Un recés de Pau. És càlid, harmoniós, acollidor. I qui el gestiona és una dona fantàstica..."

Carrasco Casanova

"Completament recomanable, grans professors, tracte personal i proper. Bon ambient i professionalitat. M'encanta el lloc!"